Knedlíková revoluce
Kuchařská kniha představí knedlíky zcela netradičně a podle zásad dnešní moderní kuchyně. Autorem knihy je mladý profesionální kuchař tělem i duší, Michael Schlaipfer. Ve svých receptech klade důraz na čerstvou zeleninu, bylinky a kvalitní regionální suroviny. V knize vás seznámí s obecně platnými zásadami knedlíkové kuchyně, provede vás každým receptem krok za krokem a poskytne mnoho rad a tipů.
Atraktivní a veskrze inspirativní moderní kuchařská kniha: "kulatá revoluce" - tradiční pokrm v novém kabátě!
Kulatá revoluce: profesionální tipy Michaela Schlaipfera – dokonalé knedlíkové štestí a kulinářské zážitky překypující překvapeními…
Novinky z domoviny knedlíku: kapustové knedlíky s křenovou pěnou, knedlíky ze sivena s pěnou z pšeničného piva, vepřová pečeně trochu jinak, chlebové suflé s liškami, brioškový knedlík s kachním kompotem…
Inspirace zahraniční kuchyní: ravioli z houskových knedlíků s parmezánovou pěnou, doublepotatoewhopper, tyrolský šiškebab, noky se smaženou cibulkou a jehněčím ragú, lasagne z preclíkových knedlíku ve skle, knedlíky plněné kuřecím masem po asijsku…
Knedlíkové tapas a spol.: lanýžové knedlíky z čerstvého sýra v pumperniklovém kabátku, knedlícky z lososa s paprikovou marmeládou, knedlíčky z husích jater s čokoládou, rýžové knedlíčky s asijským salátem, krabí knedlíčky v těstovém kabátku s mangovým krémem…
Není knedlík jako knedlík: tvarohové knedlíky s rumovou zmrzlinou s rozinkami, knedlíky z makového creme brulée, ubrouskový knedlík z perníčku se zmrzlinou z pečených jablek, boulette suzette…
Autor: Michael Schlaipfer
Překlad: Alena Bezděková
Fotografie: Peter Raider
Žánr: Kuchařka
Počet stran: 96
Rok vydání: 2017
Pořadí vydání: První
EAN: 9788087034385
-Vazba: pevná
-Formát: 195 x 210 mm
-Počet stran: 96
-Značka: PRESCO BOOKS
-Šířka: 20
-Výška: 21,5
-Hloubka: 1,3